Background Image

benvinguts!

Armaris&Friends a la teva mida

Amidateva.com realitzem projectes integrals d’interiorisme per la teva llar, negoci o espai. Des de petites reformes i rehabilitacions d’espais a la creació i disseny de qualsevol obra nova.

Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida
Amida

Amidateva.com és la teva botiga. Escoltem les teves idees i projectes per a qualsevol tipus d'espai, ens ocupem des del disseny fins a la pròpia realització de l'obra, assolint tots els seus aspectes tècnics i estètics. T'aconsellem sense oblidar les teves idees i t'ajudem a fer-les realitat.

Realitzem cada projecte de manera personalitzada i a mida, treballant tots els espais de la teva llar o negoci: mobiliari per a cuines, banys, habitacions de tot tipus, menjadors, oficines i tot tipus de complements i equipaments per crear l'espai perfecte per a tu. Visita'ns sense compromís al nostre showroom de Vic, on t'escoltarem i t’assessorarem personalment.

Per nosaltres,
cada racó compta

Amida
Amida
Amida
Amida
Amida

De pollets,
al pavo

Amidafun és la secció infantil i juvenil d’Amidateva.com, on els projectes i somnis dels més menuts i els més grans de la casa es fan realitat. T’aconsellem i dissenyem cada espai i habitació amb caràcter i personalitat pròpies, perquè la seva petita llar creixi amb ells.

Traslladem les seves aficions i preferències a espais on puguin jugar, estudiar, escoltar música i descansar, ja sigui amb mobles adaptats a la seva edat, jugant amb els seus colors preferits o afegint vinils i complements de les seves aficions. Aportem solucions perquè la seva habitació es converteixi en la seva petita llar.

Veure projectes   Veure marques